Gutter har kort hår, og damer har langt hår!

februar 2, 2011

Hei gamle og nye lesere 🙂

Nå har det snart gått tre uker siden første kur, og kur nr. 2 er like rundt hjørnet. I morgen skal jeg på Haukeland for å ta diverse blodprøver som er obligatorisk før jeg kan få en ny kur. På fredag er det på an igjen med neste forgiftning.

Ukene som har gått har vært hektiske. Heldigvis har jeg unngått de store bivirkningene. Merker selvsagt at kroppen er forgiftet, og jeg er en del trøttere en vanlig. Men fortsetter det slik har jeg ikke lov til å klage.

Svigermor, Reidun, har vært enestående og kommet hver dag for å hjelpe til med Martin. En uvurderlig hjelp. Jeg har fått hvilt meg innimellom, og hatt hyggelig selskap. Vi gleder oss imidlertid alle til han skal begynne i barnehagen 14. februar!! 

Jeg har også fått tatt influensavaksine, så nå kan jeg driste meg til å være litt mer sosial fremover.

Den store endringen -som også gjør at jeg får en ekstra følelse  av å være syk, er hårtapet! På søndag var det ingen vei tilbake, og Øystein måtte i gang med saks og barbermaskin. Nå ser jeg ut som en fin blanding mellom et skamklippet pinsvin og en belsenfange!!! Min kjære samboer er ikke enig. Han synes jeg er veldig fin! 🙂 Var sikker på at tårene skulle komme når lokkene falt, men det var ikke så ille. Det er selvsagt rart å se seg i speilet, men det blir vel en vane.. Sarah har ikke vent seg til parykken, og ber meg om å ta den av.  Hun lurer også på om jeg nå er gutt. Gutter har nemlig kort hår, og jenter/damer har langt hår i hennes verden.

Forrige uke var jeg på sminkekurs i regi av Pusterommet. (Pusterommet er et tilbud for kreftpasienter og holder til i kjelleren på Kreftavd. Der tilbys trening, diverse kursvirksomhet mm. Jeg har ambisjoner om å begynne å trene der når Martin er på plass i barnehagen.) Sminkekurset var kjempe bra. En skikkelig energiboost som ble hold av en makeupartist fra Look good, feel better. En ideell organisasjon, som får makup-produkter av de største  kosmetikk leverandørene.  Alle fikk en stor beautybag fylt med flotte produkter for flere tusen kroner. Gratis! Det var jul, påske og bursdag på en gang!! Vi fikk gode tips i fht hvordan man bla kan sminke fokus bort fra manglende øyevipper og bryn. Hotteste tipset var en stooor rød munn 🙂

Etter besøk på Haukeland i morgen ventes det storinnrykk av familie som skal feire Martin. Ettersom han fyller 1 år på lørdag, tar vi feiringen på forskudd. Det blir stas med bursdag. Da skal mor fjonge seg med sin nye blondisfrisyre og store røde lepper.

Tusen takk for alle hilsner de siste ukene.  Jeg er veldig takknemlig for all støtten dere viser. Det gir energi!! Har fått endel tilbakemeldinger den siste tiden,om  at bloggen ikke har vært oppdatert. Det skyldes mange sammenfallende omstendigheter, men jeg lover å følge tettere opp i neste runde 🙂

Inn til da…So long…

Reklame

5 Responses to “Gutter har kort hår, og damer har langt hår!”

 1. Ingrid Bunæs (Johannessen) Says:

  Kjære Christine 🙂
  Har tenkt mye på deg disse ukene, GODT at du ikke har ligget strak,men kunnet kose deg m familien også.
  Alt kler den smukke, så uansett med eller uten hår-YOU ROCK!!!!!

  Sender de største Texas klemmer i verden
  Ingrid 🙂

 2. Margrethe Says:

  Kjære Christine.
  Du skriver så fin blogg. Det er utrolig kjekt å kunne følge deg her. Stå på min venn og lykke til i morgen.
  Klem M 🙂

 3. Gry Øystese Stormoen Says:

  Hei skjønne! Takk for fin oppdatering, setter sånn pris på det! Måten du tar dette på, med et humoristisk glimt innimellom, er beundringsverdig. Og gratulerer så mye med Martin 1 år i dag:) Vi håper å se dere snart, når det er tid og rom for det! Savner dere alle! GOD KLEM

 4. Carina Says:

  Håper det gikk fint i går. Gleder meg til å se den store, røde munnen snart! Kanskje det passer for deg i uken, jeg er klar.

  Gratulerer med dagen til Martin! Fin lørdag videre – stor klem til alle fire fra meg!

 5. Margarethe Says:

  Hei min venn!

  Håper det gikk fint på fredag, og at du slapp unna den verste kvalmen denne gangen også. Og gratulerer med overstått til Martin! 🙂 Mange klemmer fra M

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s